TACK FÖR I ÅR!

2019 är Sommarkortet tillbaka igen i en ännu bättre version.

Välkommen tillbaka då.

Koja till slott – Kolarbyn och Färna Herrgård

Från Koja till Slott. Kliv av tåget i Skinnskatteberg och upplev ett Bergslagsäventyr utöver det vanliga. Upplev både Bergslagens skogar och lyx, tystnad och vildmark kombinerat med mat- och spa-upplevelser.

Vistelsen börjar med en vandring från Skinnskattebergs Stationshus till Kolarbyn Eco-Lodge där ni upplever en natt i prisbelönta Kolarbyn. Här finns varken elektricitet eller rinnande vatten. Koppla bort vardagen för en stund och låt skogen och omgivningen väcka det naturliga äventyret inom er. Ät en härlig måltid i det fria, tänd bastun nere vid sjön och ta ett månskensdopp under stjärnorna i Skärsjöns klara vatten. I en egen kolarkoja somnar du gott framför den sprakande eldstaden och vaknar upp till vacker fågelsång.

Efter en god frukost framför lägerelden är det dags att bege sig till vackra Färna Herrgård & Spa, en mils vandring genom Bergslagens skogar. Här bjuds ni på riktig lyx i en miljö där ni kan luta er tillbaka och bara koppla av. I Färnaköket lagas maten med kärlek och respekt för de naturliga råvarorna.

Efter lunchen kan ni promenera ner till herrgårdens spa för ett avslappnande bad i den varma utomhuskällan. Här finns även inomhuspool, infra-, aroma – och torrbastu. Middagen bjuder på modern gastronomi på lokala råvaror. På morgonen väntar en god frukost och kanske en förmiddag på spa innan det är dags att bege sig hem igen.

Boka på: bokning@farnaherrgard.se  , 0222-281 90

För mer information:
farnaherrgard.se
kolarbyn.se


Så köper du Sommarkortet

KARTA