PERIODEN FÖR SOMMARKORTET 2019 ÄR ÖVER. VÄLKOMMEN TILLBAKA 2020!

Högbo Brukshotell

En plats för frihetstörst, jordnära matupplevelser och endorfiner! Högbo Brukshotell är rankat som landets 10:e bästa hotell (Tripadvisor) och ligger i en riktig grön idyll strax utanför Sandviken. På bruket finns vandringleder, sjöar, MTB arena, smedja, 27 hål golf, hantverksbutiker, skidspår, odlingar, herrgårdar och gamla byggnader Markerna kring bruket är både ett levande skogsbruk och jordbruk men främst ett välkänt rekreationsområde för alla som tycker om att vara ute i den vackra naturen, mitt i ”spenaten”.

Sedan många år är Högbo ett välkänt paradis för outdoor-aktiviteter av alla de slag. Inte minst MTB är populärt, och nivåanpassad cykling med banor av olika svårighetsgrad gör Högbo MTB Arena perfekt för både nybörjare och elitmotionärer.

Efter avslutad cykling kan du sjunka ner i en av hotellets mjuka fåtöljer för en eftermiddagsfika. Till middag dukas en oförglömlig måltid upp i den prisbelönta restaurangen och det enda du då behöver tänka på är att ha tillräckligt med utrymme kvar i magen för att kunna njuta av dessertbufféns alla delikatesser…

På hotellet finns även ett spa med pool och bubbelpool som erbjuder en variation av behandlingar eller bara avslappnande relax.

Cykla på Högbo. Det går bra att hyra cyklar av välkända modeller här. I hyran ingår alltid hjälm. Alla vuxencyklar har sadelväska som innehåller slang, pump och verktyg. Sportcentralen, Högbo Bruk sköter uthyrning, bokning, service och underhåll av alla hyrcyklar. Har ni frågor går det bra att kontakta Sportcentralen på telefon: 070-544 54 19.


Erbjudande

Vid uppvisande av Sommarkortsbiljett 25% rabatt på allt boende, ej paket


För mer information: hogbobrukshotell.se


Så köper du Sommarkortet

KARTA