Tåg i Bergslagen erbjuder inte Sommarkortet 2023.

Högbo Brukshotell

Högbo Brukshotell

En plats för frihetstörst, jordnära matupplevelser och endorfiner! Högbo Brukshotell är rankat som landets 10:e bästa hotell (Tripadvisor 2018 och 2019) och ligger i en riktig grön idyll strax utanför Sandviken. På bruket finns vandringsleder, sjöar, 27 hål golf,  MTB arena, smedja, paddling, hantverksbutiker, skidspår, odlingar, djur, badplatser, paddelbanor, herrgårdar, vackra gamla byggnader och mycket mer. Markerna kring bruket är både ett levande skogsbruk och jordbruk men främst ett välkänt rekreationsområde för alla som tycker om att vara ute i den vackra naturen, mitt i ”spenaten” och få frisk luft i lungorna.

Sedan många år är Högbo ett välkänt paradis för outdoor aktiviteter av alla de slag. Inte minst MTB är populärt, och nivåanpassad cykling med banor av olika svårighetsgrad gör Högbo MTB Arena perfekt för både nybörjare och elitmotionärer. Certifierat Vasaloppscenter borgar för finfina skidspår.

Efter avslutad cykling kan du sjunka ner i en av hotellets ljuvliga fåtöljer för en eftermiddagsfika. Till middag dukas en oförglömlig måltid upp i den prisbelönta restaurangen och det enda du då behöver tänka på är att ha tillräckligt med utrymme kvar i magen för att kunna njuta Högbos närproducerade ostar och omtalade desserter.

På hotellet finns en skön Pool & Relax som är öppen för boende gäster. Spa avdelningen planeras att öppna september 2020

Hotellets ledstjärnor är högsta servicenivå samt tryggt och säkert för hotellets gäster. Givetvis följs Folkhälsomyndighetens direktiv och mer därtill.

För mer information: hogbobrukshotell.se


Så köper du Sommarkortet

KARTA