Tåg i Bergslagen erbjuder inte Sommarkortet 2023.

Kokpunkten actionbad

Kokpunkten actionbad – mer än ett äventyrsbad. Äventyrsbad har de flesta upplevt. Där finns palmer, bubbelpooler, någon rutsch och en trampolin. Kokpunkten är något annat. Det är därför vi kallar Kokpunkten ett actionbad.

Hjärtat slår ett hårdare slag när du tar steget ut. Rushen i magen känns direkt på pulsen. Blodet i ådrorna strömmar lika snabbt som vattnet i den brantaste bana du åkt. Här hittar du i och för sig också det som finns på de flesta äventyrsbad, men snabbare, modernare och med högre adrenalinnivåer. Framför allt hittar du unika attraktioner som aldrig finns på äventyrsbaden: Boomerang, till exempel, som är ett av skälen till att vi myntat begreppet Badrenalin.

Inte bara action
Precis som på äventyrsbad hittar du också en relaxavdelning, med flera olika sorters bastu, en aromapool och en oöverträffad utsikt över Mälaren. För barnen finns ett äventyrsbad i miniatyr, actionspäckat på precis rätt nivå. Vi jobbar med digitala färg- och filmprojiceringar. I en bassäng finns en 340-graders biograf.

Kokpunkten ligger några minuters promenad från centralstationen i Västerås.

Läs mer på: kokpunkten.se


Så köper du Sommarkortet

KARTA