PERIODEN FÖR SOMMARKORTET 2019 ÄR ÖVER. VÄLKOMMEN TILLBAKA 2020!

Leksand sommarland

Familjens blötaste och galnaste äventyr. Det Söderhavsinspirerade vattenlandet utanför Leksand är ett av Sveriges absolut bästa äventyrsland. Här finns poollandskap med rutschkanor och fritt fall, karuseller som får det att kittla i magen och ett 26 meter högt Pariserhjul. Här finns också en 300 meter lång Zipline, höghöjdsbanor och en wipeoutbana i Siljan.

Kring piratskeppet i den lilla sjön erbjuds paddling i kanot, trampbåt och linbana. För den som gillar motoraktiviteter finns bland annat segway, go-kart, spinningcars och Blaster Boats.

Missa inte heller Jump Park med tre stora Bag Jump madrasser där du landar mjuk från höga hopp på en till nio meter samt från trampoliner. Här finns även nya populära Air Track mattor med bra studs.

Äter gott gör du på någon av Sommarlands restauranger, eller så tar du med dig picnicfilt och solstol. Vid Siljans strand finns gott om gräsytor där alla som vill kan sträcka ut sig och njuta.

För mer information: leksandresort.se

 


Reseinformation:

Med tåg: Närmaste tågstation är Leksand C som ligger ca 3,5 km från Sommarland. Det finns tre alternativ att ta sig till Sommarland från stationen: Buss, taxi eller promenad. Buss 274 från Leksands Station stannar utanför sommarland i Leksand. Hitta busstider på resrobot.se

 


Så köper du Sommarkortet

KARTA