PERIODEN FÖR SOMMARKORTET 2019 ÄR ÖVER. VÄLKOMMEN TILLBAKA 2020!

Schenströmska Herrgården

Schenströmska Herrgården är en av de vackraste herrgårdarna i Bergslagen med en spännande historia som sträcker sig flera hundra år bakåt i tiden. Här har man bevarat traditioner men uppdaterat med bekvämligheter och moderniteter.

Schenströmska Herrgården ligger mellan Bergslagen och Märlardalen i vacker natur. Vackra Sjön Nadden och Strömsholms kanal ligger i närheten och bidrar till naturupplevelsen. Det finns mycket att hitta på runtomkring Herrgården. Här kan du bland annat bada i kanalen, basta, spela boule och besöka hantverksbyn eller låna cyklar för en tur runt byn. 

Schenströmska Herrgården är en perfekt plats för att koppla av och ta det lugnt. Slappna av i de charmiga rummen, härliga restaurangen och utnyttja de natursköna miljöerna.

Samtliga rum är även utrustade med underbart sköna Hästenssängar. Interiören som har en touch av 1700-tal, är personlig och mysig för att du ska kunna slappna av så mycket så möjligt under din vistelse.

Här finns också Smedens BBQ där du kan uppleva Real BBQ i naturskön och kulturhistorisk bruksmiljö med musik. Vid visa tillfällen även med inbokade artister. Välkänd i hela Västmanland för deras rökta kött och korvar som är tillagade på låg temperatur i smoker i mellan 15 och 18 timmar och som sedan får sin karamellisering och grillyta, en så kallad Glaze Pit.

Läs mer på: schenstromska.se


Så köper du Sommarkortet

KARTA